26 Ekim 2010 Salı

Vitodens 333-F


Boyler entegre edilmiş kompakt gaz yakıtlı kondensasyon kazanı,
Anma ısı gücü: 4,7 - 26 kW

Vitodens 333-F, 86 litre hacimli depo boyler entegre edilmiş, kompakt, gaz yakıtlı kondensasyon kazanı
Vitodens 333-F'nin üstünlükleri:

Vitodens 333-F ile kompakt cihaz boyutlarında yüksek kalite ve konfor bir arada sunulmaktadır.
Vitodens 333-F, Vitodens 300'ün tüm üstün özelliklerine sahiptir. Ayrıca entegre edilen 86 litre hacmindeki depo boyler ile yüksek sıcak su taleplerini anında karşılayabilmektedir.
Modülasyonlu MatriX- gaz yakıtlı brülör sayesinde oldukça düşük zararlı madde emisyonu: NOx<16mg/kWh, CO<10 mg/kWh, Modülasyon aralığı: %20 - 100
Paslanmaz çelik, kompakt Inox-Radial ısıtma yüzeyi sayesinde yüksek işletme emniyeti ve uzun ömür sağlanır.
Vitodens 333-F'de bulunan plakalı eşanjör ve 86 litre hacmindeki depo boyler kombinasyonu, yüksek sıcak su konforunun garantisidir. EN 13203'e göre *** verilmiştir.
Cihazın tüm yapı elemanlarına önden kolayca ulaşmak mümkündür. Servis çalışmaları için yanlardan ayrıca boşluk bırakmaya gerek yoktur.
Kazan verimi: % 109 (EN 677'ye göre, %30 yükte ve 30 °C dönüş suyu sıcaklığında)
139 cm yükseklik sayesinde her türlü tavan arası, merdiven altı vb. basık mekanlara montaj imkanı sağlanır.
İlk çalıştırmada ve ateşleme süresince otomatik baca sistemi adaptasyonu sayesinde optimum çalışma ve yüksek verim elde edilmektedir.
Akıllı Lambda Pro Control sistemi sayesinde, gaz tipini kendiliğinden tanıyarak değişken gaz niteliklerine ve işletme şartlarına en uygun yanma koşullarını otomatik olarak ayarlar.
Doğru akımla çalışan yüksek verimli ve devir kontrollü ısıtma pompası sayesinde %50'ye varan daha az elektrik sarfiyatı.
SMART kendi kendine izleme ve raporlama sistemi ile, daha arızalar oluşmadan kontrol panelinde önleyici bakım mesajları gösterilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder